Vad var det jag sa....

Jaha. 1 vecka av min semester har nu gått. Jag sa innan jag gick att "När jag går på semester så kommer hösten". Och hur blev det??? Jo, höstligt värre. Gråkallt och regnigt! Fan, har ju varit så fint och soligt hela tiden. Jag kommer vara blek som en magnesyl när jag kommer tillbaka till jobbet. Ska man behöva sola solarium mitt i sommaren???
Till råga på allt så har jag ont i ryggen som fan. Vet inte vad jag har gjort. Men jag tror det beror på att vi har sovit med fönstren öppna så jag har legat i "drag" + att vi köpt ny säng!
Lite svårt att hålla humöret uppe!! Känner mig allmänt låg. Och det är ryggen och vädrets fel!!!!!!!!

Gud vilket gnälligt inlägg. Men jag måste oxå få gnälla ibland. Det är så många som gnäller via sina bloggar och via FB så då kan jag oxå få göra det! (nångång ialf)

Idag blir det nog att sitta inne hela dagen. Tända värmeljus och kolla på film. Utmärkt dag för det.

Igår var vi hemma hos mamma och grillade och åt Christina-tårta. Alla mina bröder var där oxå. Mys!

Vill passa på att gratulera våra nya grannar som gifte sig igår!! :D

Hörs snart igen
XOXOXO

JAG HAR NAMNSDAG









IDAG HAR ALLA SOM HETER CHRISTINA NAMNSDAG. GRATTIS GRATTIS!!


RÖSTA TACK!!!!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Gå med!!!!!

http://www.supergratis.se/?r=71454

Semester

Nu är min första semestervecka snart till ända. Har varit en slapparvecka. Sååå skönt att bara vara och ta dagen som den kommer.
Har blivit en hel del grillning. En kväll var grannarna inne och grillade. Då blev det lax. Sen var brorsan m familj här. Då blev det kött. Efter det kom Jessica & Magnus. Då blev det grillspett. Så mycke gott.

Har insett nu att detta går inte.... Fan, går bara upp i vikt!!! Deprimerande på hög nivå!!! :(
Ska nu ta och handla hem nutrilett. Dra ner på snacks. Äta mer grönsaker & frukt. Kanske man skulle försöka röra på sig lite mer oxå?! Men en sak i taget. Det är nog som Janne säger.... Efter att jag fick mitt "datajobb" så har det bara gått utför. Inte så konstigt när jag bara sitter vid datorn hela dagarna och jobbar. Nä, nåt drastigt måste hända! Och det är nuuuu!! Kommer att äta precis som vanligt men jag tar en nutrilett innan jag ska äta. Förhoppningsvis så blir det inte lika stora portioner då. Jag testar. Vi får se vad som händer, OM det händer nåt. Rullar ju fan fram snart! Blääää!

Idag ska vi iväg till Jannes arbetskamrat och hämta hem ved så vi har till hösten/vintern.

Nästa vecka blir det en tripp till kolmården. Ska bli kul. Är nyfiken på delfinshowen. Eventuellt så följer brorsan och Linda med oxå.

Näe, lite mer kaffe :D

3 dagar kvar!

Äntligen lite svalare! Har ju varit såååå varmt! Har ju ingenstans att ta vägen!
Vi har tagit ner våra madrasser till gillestugan i källaren och sover där. Lite svalare ialf. Men bara liiite.
Vi har allvarligt börja fundera på att bygga ut vår altan på baksida och bygga in en pool där! Vi har mätt och planerat. Mycke jobb men det kanske är värt det. Det som stoppar oss är att det kostar!!! Fan... vill inte dra på oss mer lån. Men men, vi får se. Kanske till nästa sommar. Poolparty? ;)

Sitter nu på jobbet och har nedräkning. BARA 3 arbetsdagar kvar! 3 låååånga dagar!! Den här veckan går ovanligt sakta! Längtar!!!!!!!
Har ångrat oss. Blir inge Grönan. Vi tar kolmården istället. Mamma påstår att jag varit där när jag var liten, men det är inget jag kommer ihåg. Är väldigt nyfiken på delfinshowen!

Nä, ta och jobba nu. Snart fikarast! :)

Älskar min make men....

Det är fredag morgon och klockan är 04.46. Gick upp 04.20!!! Vaknade och kunde inte somna om. Har en älskling brevid mig i sängen som är duktigt bra på att snarka!!!!!! Jag älskar dig Janne men ibland är du liiite irriterande ;) <3 <3 <3 <3

Nu har jag "bara" 6 arbetsdagar kvar! Känns lite tungt nu. Massor att göra på jobbet + att alla på FB har "semester" på sin status. Ja, inte alla kanske men jäkligt många.
Det känns att kroppen har börjat att räkna ner. Helt slut!! Behöver verkligen lite ledigt! Men så känner väl alla. Synd att man har så få semesterdagar, annars skulle jag vilja ta ut 5 veckor. Men då har jag ju inget sparat att ta ut t.ex vid jul. Nåt positivt med att fylla 40 är att man får 6 semesterdagar till per år. Dåå kan jag ta ledigt i 5 veckor!!
Det är ju bara det att det är såååå långt kvar tills jag blir 40! ;)

Nu är klockan snart 05.00 och det är redan sååååå varmt! Hur ska denna dag sluta!? Puh!
Men jag ska inte gnälla. Hellre denna värme än den där jävla varga-vintern vi hade! Me hate!!

Har ingenting inplanerat på semestern. Blir väl en dagstur till grönan lr nåt. Sen blir det att greja lite hemma. Känner jag min käre man rätt så har han säkert nåt som ska renoveras. Säkert nåt inomhus!! :\

Näe, om jag skulle ta en dusch så har jag det gjort. Blir en låååång morgon!
Alla ni som fortfarande jobbar - ha en härlig arbetsdag! Bit ihop! Det är snart våran tur! :)


LYX

Hej igen.
Idag kommer det bli riktigt hot! Blir att slappa i solen hela dan.
I fredags hade vi vår sommarfest. Som vanligt var det riktigt roligt. Men ovanligt lugn måste jag säga.
Vi blev ca 35 personer. Vädret var kanon så vi kunde vara ute hela kvällen. Lyckad? Jajemen!
Nu får vi vänta 1 år till nästa gång. :D
Gårdagen bestod av att plocka och röja efter festen. Hade haft några personer som var snälla och plockade flaskor och burkar under festkvällen. Så det var inte så farligt stökigt. Men att släpa runt på utemöbler och ställa dom på rätt plats i 35 graders värme var inte OK. Svetten rann!!!! Orkade inte släpa fram dammsugaren, så det måste jag nog göra idag. Ett varv med golvmoppen behövs oxå. Kladd o klet på "dansgolvet". Svårt att dansa med ett glas i handen utan att spilla!!
Janne var igår iväg på travet. Efter det så var han på pokerkväll. Ringde och väckte mig 05.00 och sa att han glömt hemnycklar!! IGEN!! Han menade på att när vi ändå är vakna nu så kan vi dricka kaffe! Va fan! Jag går upp kl.5 varje vardagsmorgon, inte fan gör jag det på en söndag oxå! Fick honom tillslut att somna! Snygg var han....

Näe, mer kaffe på altanen. Hur skönt som helst!! Det är helt klart underskattat! På sommaren njuter jag verkligen av att jag har hus! Bara att gå ut direkt när man vaknar med en kaffekopp. Sätta sig med ett korsord och bara koppla av! Vilken lyx. Kan sitta i flera timmar.
Så jag ska fortsätta med det nu.

Ha en härlig dag alla goa vänner. Ses/Hörs snart igen.

BTW: Någon som vill köpa en studsmatta??? Hör av dig isådant fall!

Festen

Här kommer lite bilder från festen! Skitkul var det!! :)

Ikväll smäller det!

PARTY PÅ HÖG NIVÅ IKVÄLL! TJOHOOOO!

RSS 2.0