Bättre än originalet!

http://www.youtube.com/watch?v=LjxgnlEtM4U


Dålig blogguppdatering

Fy va dålig jag är på att blogga! Men å andra sidan finns det inget att blogga om. Bara jobbar sover äter. Så mycke mer händer det inte just nu.

Nästa vecka blir det att jobba hemifrån tis-fre. Ska vara hundvakt åt pappas hund Doris. Dom ska till Tyskland. Och sen ev så får vi hem vår lilla vovve Mira på torsdag. Längtar!!!! :))

Ikväll ska vi som vanligt ha fredagsmys med IDOL och allt vad det innebär.
Godis, chips, dricka. Vem vet.... kanske lite glögg o pepparkakor oxå. :)

1:a advent kommer jag att ha smyckesparty hemma hos mig. Det är Evelina Blomkvist som är designer.
Grymt snygga.
Nån som är intresserad o vill komma? Klockan 16.00 kör hon igång.
Bjuds på glögg o pepparkakor dagen till ära.
Nedan ses några exempel på smyckena.
Det första är mitt :)






Hoppas vi ses.
Puss & Kram


.........

BLOGGTORKA.NU

En trevlig helg!

Den här helgen har varit lugn o skön. Fredagen slappade vi. Åt god mat o hade film + Idol-kväll. Det är väl då självaste f...n att det ska vara så svårt att få Elin utröstad!!! Hon sjunger ju hur falskt som helst!! Men Geir som sjunger som en Gud, han blir utröstad!!! Jag förstår ingenting!!! Men men, jag är glad så länge Jay är med!! Vilken härlig kille!!

Lördagen kom mamma o hämtade mig o tjejerna. Vi åkte till Loppisen i parken o hämtade Alex o Zara. Sen iväg till kyrkogården för att tända ljus och lägga en blomma för alla saknade.
Efter det blev det en tripp till Coop för att handla mat. Sen ner till Claes Olsson för att köpa en ny plattång eftersom min började blixtra på morgonen. Herregud! Klarar mig inte en dag utan en plattång!
Sen hem till mamma för att laga mat och bara vara. Så skönt!
Janne var borta hela dagen med gubbarna. Trav i sundbyholm sen poker hemma hos brorsan. Han kom hem inatt nångång. Ingen aning om vad klockan var. Jag sov som en gris;)

Idag är det husvisning på ett av grannhusen. http://www.hemnet.se/friliggande-villa/namndemansvagen-13-roksta/995735?r=13
Kanske vore nåt för er husletare ;)
Tomas och Linda skulle visst dit o kika så dom kommer in på en kaffe efter det.
Senare i eftermiddag kommer Evelina hit. Hon vill få sina naglar fixade. Får se hur det går?? Har bara gjort det på mig själv än så länge. Gjorde det 1 gång på Jossan. Tog ju fan en hel förmiddag att fixa!! Jaja, jag gör mitt bästa så får jag hoppas att hon blir nöjd :)

Nästa vecka är det jobba som gäller (som vanligt) På fredag får vi hem Doris. Ska vara hundvakt då Pappa o Kirsten ska till Ullared. Åhhhh, vill oxå åka dit o shoppa!! Önskar jag vann på lotto eller nåt nångång!!!

Näe, lite mer kaffe nu i min ensamhet. Resten av La Familia sover än. Klockan är ju BARA 09.55!

Hörs nästa gång. :D
XOXOXO

Roligt samtal

Fick nyss ett samtal från Miras matte.
Alla prover veterinären tagit på henne visade ingenting! Alltså är hon helt frisk!
Utslagen hon hade (som nu är helt borta) beror antagligen på att hon fick vid ett tillfälle ett annat torrfoder.
Så det blir att bara använda "royal canin" torrfoder till henne.
Nu ska hon bara ögonlysas (måste göras innan avel) sen är hon våran!! Tjoho! :D



Tråkmåndag

Fattar inte varför jag skriver här igentligen. Ingen som läser ju. Men men, i brist på annat så kan man väl skriva av sig en stund.
Idag är det tråkmåndag. Känner mig skittrött. Jag vaknade exakt 1 timme INNAN väckarklockan skulle ringa! Dvs 04.00!! Inte ok! Berodde nog på att vi ställde om klockan i helgen. Det sköna var att vi fick ju en timme extra att sova på söndagsmorronen. Eller ialf ni andra. Själv var jag uppe med tuppen. 6.45 ny tid! PÅ EN SÖNDAG!!  Så ikväll kommer jag väl somna innan CSI börjar!

I morron fyller Kirsten år så då ska vi dit och fika efter jobbet. Ska bli kul att träffa Doris (hund) igen. Har inte sett henne på jättelänge ju! På tal om hund. Vi har inte hört nåt om provsvaren på Mira än. Väntar o väntar. Men i morron har det gått 3 veckor. Och provsvaren skulle ta 2-3 veckor.

Idag är det kallt! Ruggigt kallt. Har satt igång mitt element under skrivbordet. Kanske jag får upp värmen lite mer ;)

Ja, och så var det höstlov för barnen. Jag vill också ha höstlov!!!!!! Men men, kanske jag kan gå hem lite tidigare nån dag och umgås med tjejerna lite. Om dom nu har tid att umgås med mig? Om inte annat så kanske jag får lite egen tid.

Idag ringde jag till dom snickarna som var hos oss förra året och renoverade vårt badrum. Toastolen har lossnat!!!! Tydligen så skruvar dom inte fast stolarna i golvet längre utan bara fäster den med silicon. Hallå!! Fattar väl vem som helst att det inte håller!! Nåväl.... det gick på garantin och dom skulle komma en em denna vecka och fixa det!

Näe, dax att göra lite nytta igen.
Ha det bra alla där ute i cybervärlden.
Gör er gärna till känna.

XOXOXOXO

RSS 2.0