Krasch i soffan

Var visst inte så plikttrogen som jag trodde....
Tog mig till jobbet mot förmodan. Satt vid datorn och skulle börja jobba.
Kände hur det började snurra i skallen! Svartnade för ögonen - shit! Jag svimmar nu!! Andas, andas!!!
Ok igen. Efter 10 min samma sak igen....
Fan det här går inte. Frös så jag skakade - feber. Snorigt - prosit!! Shit, hur fan ska jag orka ta mig till Flen för att hålla i utbildning idag!??
Nä, det här går inte!! Ringa några jobbiga samtal - fixat!
Ska ta mig hemåt. Önskade att min älskade kunde ha hämtat mig, men tyvärr, han jobbade inatt så han ligger o sover.
Ok... promenera ner på stan - yrsel - puh, ta en buss - yrsel, fan, vill inte svimma på bussen. Hoppade av i årby - promenera hem. Yrsel - fryser - svettas!! Väl hemma, en macka - krasch i soffan!!!!!

Gnäll

Är på jobbet. Höll knappt på att komma upp i morse! Känner mig skitrisig!! Hade det inte varit för att jag ska iväg och ha utbildning så hade jag varit hemma o nedbäddad!!! Jag plikttrogen? Nääää, inte alls :\
Har utbildning i morron oxå. Sen får vi se hur jag gör på torsd. Är jag inte bättre då så MÅSTE jag stanna hemma!!! Det värsta är att jag börjar känna i öronen. Fattas bara att jag får öroninflammation oxå!! Fan, hatar det! Gör ju sååååå ont!! Hoppas hoppas jag slipper det!!!
Gud va jag gnäller.
Ber om ursäkt för det.

Tack

Ett stort tack till min söta, goa, snälla dotter Michaela som har designat min blogg så fint!!!
Älskar dig!! <3


sjuk

Sjuk!! IGEN!! Kan det aldrig få vara bra mer än nån vecka??!! Är iofs på jobbet, men vi får se om jag orkar hela dan. Just nu längtar jag bara hem till sängen!! Har ingen ork!

Sååå, helgen har varit lugn. Kände mig hängig redan när jag vaknade i lördags. Så det blev en filmhelg. Var en sväng till mamma och fikade igår. Men det var ungefär vad min kropp orkade....

Jossan och Jesper skulle på fest i lördags i Lista. Dom skulle ta buss dit så skulle Janne o jag hämta dom på natten sen. Det var bara det att dom hoppade av bussen några hållplatser föööör tidigt. Där står dom i regnet mitt ute i ingenstans. Det var bara att sätta sig i bilen och leta rätt på dom, vilket iofs inte var så svårt. Så nån fest för dom blev det inte. Dom gav upp! Kul lördag för dom!
Hahahaha. Nästa gång tror jag dom kollar upp lite mer noggrant var dom ska ta vägen INNAN!!

Nåväl...Ska försöka jobba lite nu. I em ska jag till Previa och göra en sån där "friskvårdsprofil". Ta prover och göra konditionstest. Kul... Nu får man veta hur sjuk man är igen.... Hehehehe. Vet redan vad dom kommer att säga: Sluta rök och börja träna! I know, I know!!!

Hörs snart igen.
Puss & Kram


Lördag

Sitter vid datorn bredvid Janne som kollar på fotboll. Som vanligt... varje lördag!
Känner mig lite hängig idag. Tror fan att förkylningen är på gång tillbaka.
VILL INTE! Jag har inte tid! Suck!
Anyway, min goa ex-granne Jessica var här och fikade förut. Trevligt!! Vi ses alldeles för sällan!
Eller rättare sagt.... JAG träffar mina vänner alldeles för sällan. Orken finns inte! Kronisk trött när jag kommer hem från jobbet. Kanske skulle göra som min käre make säger: "Börja träna så orkar du mer!! Du är ju sjukligt trött!!!" Men än så länge har jag bara kommit till tanken.

Snart dags att gå ner i tvättstugan igen. Tvättdag!!! Helt ok. Tycker ju det är kul att tvätta. Tvättstugan är min lilla frizon!! :)

Mickis sover hos en kompis inatt. Jossan och Jesper är på ingång hem. Lite god mat och film står det på agendan ikväll. Me like... =)

Hörs snart igen...
Puss & Kram


Välkommen till min nya blogg

Hej
Har nu en ny blogg, för att kunna göra mera saker.
Mickis ska göra en design till mig, så småningom.

Hade de bra!


RSS 2.0